Random Article


Review: Justice League #46 – Darkseid War Part 6

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Universum:
 
Personages:
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Actie! Wonder Woman! Big Barda!

Op zijn slechtst


Nog steeds louter een overgangsdeel naar wat komen zal.


Wonder Woman en Big Barda brengen de nodige girl power in het zesde deel van Justice League: Darkseid War…

Posted 18/12/2015 by

 
Full Article
 
 
New Gods have been born… as another great odyssey unfolds…

De grote Darkseid War is van start gegaan in DC‘s maandelijkse Justice League-reeks en heeft DC’s grootste superheldenteam niet onberoerd gelaten. In het vorige deel transformeerden enkele Justice Leaguers tot de nieuwe New Gods. In deze Justice League #46 krijgt schrijver Geoff Johns opnieuw versterking van Francis Manapul (The Flash, Detective Comics) in de plaats van Jason Fabok en knalt het betere superheldenevent van 2015 voort.

De tweede act van de Darkseid War wordt in dit deel afgerond. Mr. Miracle, Wonder Woman en de overgebleven Leaguers bestrijden de troepen van Apokolips en de Female Furies en krijgen hierbij onverwachte hulp van Miracle’s vrouw Big Barda. Wonder Woman en Steve Trevor hebben het over Diana’s relatie met Superman, dewelke steeds onduidelijker lijkt te worden in de huidige fase van het DC-universum. Ondertussen dient men ook na te denken over hulp uit onverwachte (of eerder, ongewilde) hoek…

justiceleague46preview

Justice League #46 is wederom een overgangsdeel. We krijgen wel wat meer actie dan de vorige keer en er worden enkele leuke wendingen voorgesteld, maar – net zoals vorige maand – wordt het momentum wat uit het event gehaald. De link naar het vorige door Johns gepende event, Forever Evil, mag er wel wezen en de schrijver blijft verrassen met enkele leuke karaktermomenten en plotwendingen. De tekeningen van Manapul zijn wederom fantastisch op zich, maar toch breekt het iets te veel met het werk van Fabok.

Het zesde deel van Darkseid War brengt terug wat meer vaart in het verhaal, maar voelt nog iets te veel aan als een overgangsissue. Volgende maand start de derde act van het event, dat nog steeds hard in de running is om het beste superheldenevenement van het jaar (en een deel volgend jaar) te worden…

Justice League #46 bij Archonia.com

 

justiceleague46miraclebarda

Lees hier de reviews van de vorige delen in “Darkseid War“:

JUSTICE LEAGUE #41 – PART 1

JUSTICE LEAGUE #42 – PART 2

JUSTICE LEAGUE #43 – PART 3

JUSTICE LEAGUE #44 – PART 4

JUSTICE LEAGUE #45 – PART 5

JUSTICE LEAGUE: DARKSEID WAR SPECIAL – BATMAN, SUPERMAN, THE FLASH

JUSTICE LEAGUE: DARKSEID WAR SPECIAL – GREEN LANTERN, LEX LUTHOR, SHAZAM!

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.