Random Article


Brian K. Vaughan teaset een nieuwe titel

 

Posted 01/12/2015 by

Brian K. Vaughan (Saga, Y The Last Man) zit op Twitter. Nu is dat voor de oppervlakkige waarnemer niet zo bijzonder. Ware het niet dat de schrijver in de voorbije jaren er een sport van heeft gemaakt om juist te benadrukken hoe analoog hij eigenlijk is.

In het midden van de jaren 00 was Vaughan erg actief op internet. Hij had een eigen site op bkv.tv en was regelmatig te vinden op de fora van Brian Michael Bendis en Mark Millar. Rond 2008 kwam de klad in het bijhouden van zijn site en toen verdween deze langzaam van het wereldwijde web. Ook de gastoptredens van Vaughan op andere fora verdwenen.

bkv website

In interviews vertelde hij dat het werk van een schrijver voor zich moest spreken en dat hij zijn beste ideeën voor zichzelf wilde bewaren en niet prijs wilde geven op het internet. Dit principe trok hij ook door in o.a. de brievenpagina van Saga. Voor deze comic accepteert hij alleen ouderwetsche brievenpost. Omdat mensen die dergelijke post sturen meestal beter nadenken bij het opstellen en verzenden ervan.

vaughan teaser

Deze man merkt nu dus dat hij eigenlijk niet echt om sociale media heen kan. Vaughan maakt meteen van de gelegenheid gebruik om een nieuw project te teasen.. Zou dit een aankondiging zijn voor zijn beloofde one-shot van The Walking DeadOndertussen heeft Brian K. Vaughn meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn nieuwe comic The Barriere te pluggen. Deze titel heeft hij, samen met Marcos Martin, gelanceerd via hun website panelsyndicate.com . De comic telt 53 pagina’s en je mag ervoor betalen wat je wil.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.