Random Article


Bedenker Rob Liefeld werkt aan Deadpool: Bad Blood bij Marvel

 

Posted 12/11/2015 by

deadpool liefeld nov 2015 klSinds zijn geboorte in 1991 heeft Deadpool een hele ontwikkeling doorgemaakt. Hij begon als een brutale moordenaar die niet om een scherpe comeback verlegen zit, maar groeide uit tot een soort Looney Tunes-achtig personage onder de Marvel-vlag. Zijn populariteit is inmiddels zo sterk gestegen dat 20th Century Fox genoeg vertrouwen heeft in het personage om er een film omheen te bouwen in 2016.

Laat 2016 nu meteen ook het jaar zijn dat Deadpool zijn vijfentwintig jarig jubileum viert. Dat, in combinatie met de film, is voor Deadpool’s schepper Rob Liefeld de ideale gelegenheid om terug te keren naar Marvel. Daar maakt hij, samen met X-Men’92 schrijvers, Chris Sims en Chad Bowers, de Deadpool graphic novel Bad Blood. Het enige wat Liefeld kwijt wil over het verhaal is dat het al sinds 2007 in zijn hoofd zit. En dat de lezers ook andere creaties van zijn hand in deze graphic novel mogen verwachten zoals Domino en Cable.

De Deadpool-film verschijnt in februari 2016 in de bioscopen. Of deze comic rond die tijd in de winkel ligt? Daarvoor moeten we nog even geduld hebben want een releasedatum is nog niet bekend. Wil je alvast wat inspiratie opdoen en jezelf inlezen? Zie dan ook onze Deadpool: Start to Read

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.