Random Article


Batman: The Dark Knight Returns krijgt een prequel, Greg Capullo neemt een kleine pauze

 

Posted 15/10/2015 by

In februari zal DC‘s The Dark Knight III: The Master Race – het derde deel van Frank Millers Batman: The Dark Knight-trilogie – even een korte pauze hebben. Maar het gat zal, in het kader van het dertigjarig jubileum van The Dark Knight Returns, worden opgevuld met een nieuwe prequel tot deze klassieke Batman-minireeks. De one-shot comic zal – net zoals DKIII – worden geschreven door Frank Miller en Brian Azzarello en worden getekend door John Romita Jr. die om deze reden overigens is gestopt met zijn run op Superman.

Tijdens New York Comic Con maakte DC Comics overigens ook bekend dat Greg Capullo na Batman #51 (april 2016) een korte pauze zal nemen van de serie. Mark Millar (Kick-Ass, Nemesis) heeft de tekenaar namelijk gestrikt voor een minireeks die ze samen gaan maken. Een vervanger is nog niet officieel bekendgemaakt, maar de huidige schrijver Scott Snyder maakte de opmerking dat hij meer Batman-werk zal gaan doen met Sean Murphy (The Wake). Dus waarschijnlijk is dit gewoon een optelsom.

The Dark Knight III #1 bij Archonia.com

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.