Random Article


DC Comics onthult Frank Miller’s cover voor The Dark Knight III minicomic

 


Posted 06/10/2015 by

Sommige mensen kijken er reikhalzend naar uit, anderen noemen het overbodig. Wat onweerlegbaar blijft is dat in november van dit jaar toch echt de eerste issue van DC‘s derde Dark Knight-serie zal verschijnen. De officiële afsluiter van het avontuur dat Frank Miller in 1986 begon met The Dark Knight Returns en in het begin van de 21ste eeuw verder zette met The Dark Knight Strikes Again.

Deze comic wordt gemaakt door Brian Azzarello en Andy Kubert met een rol voor Frank Miller op de achtergrond. Miller bedacht de plot van de reeks, maar de vraag voor veel lezers was of hij ook een actieve bijdrage zal leveren aan deze comic. Deze vraag werd door DC beantwoord met het vrijgeven van de cover van de minicomic die samen met de eerste issue zal verschijnen. De eerste minicomic gaat over The Atom en zal volledig worden uitgewerkt door Miller.

Het eerste dat opvalt is dat de inkleuring een stuk rustiger is dan bij Millers vorige werk voor DC. Het tweede is dat zijn stijl verder niet veel is veranderd. De reacties zijn hoe dan ook nogal gemengd. Wat vinden jullie van deze cover?

Het eerste deel van The Dark Knight III: The Master Race ligt in november in de winkelrekken. 

DKIIIMini1200-560f23e66e7918-48458184-a409d

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.