Random Article


Wat gebeurt er eigenlijk met Marvel na de dood van Stan Lee?

 


Posted 29/09/2015 by

Marvel Generalissimo Stan Lee was dit weekend te gast op de Edmonton Comic & Entertainment Expo 2015 waar hij een panel hield. Daar werd hem een nogal inpertinente vraag gesteld. Wat gebeurt er met Marvel wanneer hij komt te overlijden?

Het is niet meteen een vraag die je zou moeten stellen aan iemand van 92 jaar oud, maar Lee gaf natuurlijk antwoord. Feitelijk gebeurt er niets. Zijn enige werk is het bezoeken van conventies. Hij schrijft al jaren geen comics meer en maakt ook geen beslissingen op creatief gebied. Ook heeft hij helemaal geen inbreng in de films en tv-series, ondanks zijn credits als producer. Waarom? Lee zegt letterlijk: “Marvel werkt nu met een stel genieën die geweldige comics en films maken. Maar… het spreekt voor zich dat jullie mijn cameo’s zullen missen als ik er niet meer ben,” aldus Lee. Dat spreekt natuurlijk voor zich.

Benieuwd naar het hele panel? We hebben een opname bovenaan dit bericht gezet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.