Random Article


Oh God…Gwenpool?

 

Posted 15/09/2015 by

In juni hield Marvel een Gwen Stacy/Spider-Gwen variant cover maand. De variant cover van Deadpool’s Secret Secret Wars #2 bevatte een personage genaamd Gwenpool. Het was gewoon een grapje maar daar dachten heel wat lezers anders over. De sociale media werden besprongen en het gezeur om meer Gwenpool was oorverdovend. Toen de bekende cosplayster Miss Miniver zich uit begon te dossen als Gwenpool was het pleit snel beslecht.

gwenpool cosplay

Marvel besluit de lezers hun zin te geven. Gwenpool maakt haar debuut in een back-upverhaal dat gepubliceerd zal worden in Howard the Duck #1-3 . Waarom juist deze comic? Omdat Howard the Duck ,net zoals Gwenpool, uit een andere dimensie is geplukt en zijn weg heeft moeten vinden op Aarde. Hij is de aangewezen persoon om haar de weg te wijzen in het All-New Marvel-universum.

Haar verhaal gaat verder in december in Gwenpool Special #1 . Deze comic bevat een aantal korte verhaaltjes zoals de She-Hulk die een tumultueus nieuwjaarsfeestje geeft, een team-up van Deadpool en de beide Hawkeyes en natuurlijk een optreden van Gwenpool. De comic zal worden gemaakt door bekende en minder bekende namen zoals Gerry Duggan (Deadpool), Charles Soule (She-Hulk) en Danilo Beyruth (Popgun).

Als deze issue een beetje leuk verkoopt dan kun je er vergif op innemen dat er een Gwenpool ongoing komt. Maar kom op, zover laten jullie het toch niet komen?

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.