Random Article


Summer Glau komt naar FACTS 2015!

 

Posted 13/09/2015 by

Welke geek weet nu niet wie Summer Glau is? De vierendertigjarige actrice is al sinds haar debuut in Joss Whedon‘s Angel in 2002 te zien in tal van geeky tv-series. Ze speelde de rol van River Tam in de cultserie Firefly en de bijbehorende film Serenity, maar ze vertolkte ook glansrollen in Terminator: The Sarah Connor Chronicles en het vreselijk onderschatte Dollhouse. In het tweede seizoen van Arrow kroop ze in de rol van Isabelle Rochev en ongetwijfeld heeft ze al de nodige ervaring voor haar bezoek aan FACTS in de web-serie Con Man welke wordt geproduceerd door haar Firefly-collega Alan Tudyk en uiteraard gaat over de kwellingen die sommige acteurs moeten doorstaan op fan-conventies.

Men verwacht dat Summer Glau een van de grote publiektrekkers zal worden op FACTS. Naar ondertussen goede gewoonte gaat FACTS ook dit jaar door in de Flanders Expo te Gent, maar deze keer op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015. Het zal de eerste editie zijn onder de nieuwe organisatie, namelijk Artexis Easyfairs. De officiële website vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.