Random Article


Deadpool neemt het op tegen Thanos in september

 

0
Posted 06/08/2015 by

Op de dag dat Brainfreeze een START TO READ publiceerde en de eerste trailer voor de film verscheen, presenteerde Marvel ook een nieuwe miniserie rondom Deadpool. Een vierdelige comic waar de Merc with a Mouth in het vaarwater van niemand minder dan de kosmische übervillain Thanos terecht komt.

Maar wat kunnen deze twee nu eigenlijk met elkaar gemeen hebben? Een ex-lief natuurlijk! Thanos bemint al sinds jaar en dag Death, de verpersoonlijking van de dood in het Marvel-universum. Maar Deadpool heeft in een onbewaakt moment ook al eens iets met haar gehad. Nu Death verdwenen is en alle levende wezens in het universum stoppen met doodgaan is het aan dit illustere duo om hun (voormalige) geliefde op te snorren en de orde in het universum te herstellen.

Alleen is het de vraag of Thanos de verleiding kan weerstaan om alsnog zijn best te doen om Deadpool naar de andere wereld te helpen. De dood mag dan even een welverdiende pauze hebben. Er is vast wel een nadere manier te vinden, toch?

Deadpool Vs Thanos is van de hand van Tim Seeley (Hack/Slash, Witchblade) en Elmo Mondoc (Ms. Marvel). De eerste issue ligt in september in de winkel.

Pre-order Deadpool vs Thanos bij Archonia.com

Deadpool_vs_Thanos_Preview_1Deadpool_vs_Thanos_1_Preview_3

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.