Random Article


Review: Justice League #42 – Darkseid War Part 2

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Universum:
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Blijft groots, episch en intrigerend. Grote rol voor Wonder Woman.

Op zijn slechtst


Vliegt vooruit, Weinig actie. Nogal vreemde keuzes van Batman.


DC’s grote Darkseid War dondert verder in Justice League #42 en zou weleens hét superheldenevent van de zomer kunnen worden…

0
Posted 15/07/2015 by

 
Full Article
 
 

I am a god now

Vorige maand ging de grote Darkseid War van start in DC‘s maandelijkse Justice League-reeks. De oorlog tussen Darkseid en de Anti-Monitor, twee van de machtigste wezens in het DC-universum, gaat ‘s werelds grootste superheldenteam niet onberoerd laten. In het vorige deel zagen we de Leaguers al neergemaaid worden door Grail, de dochter van Darkseid en een Amazone. In deze Justice League #42 – deel twee van Darkseid War – komen we wat meer te weten over de grote spelers in het event.

Terwijl de New God Metron de Justice League redt van Grail en de Anti-Monitor, komen Lex Luthor en Superman op de helse planeet Apokolips terecht – het thuisdomein van Darkseid. Ondertussen ontmoet Mr. Miracle de Amazone Myrena Black, de moeder van Grail. Maar dat gaat niet zoals gepland…

Justice League (2011-) 042-011

Geoff Johns en Jason Fabok gaan hard in dit tweede deel. Het verhaal knalt vooruit, hoewel er maar weinig actie is. De beste stukken worden weggelegd voor Wonder Woman. Diana belooft zo ongeveer de belangrijkste Leaguer in het conflict te worden. Tegen het einde van de issue maakt Batman wat vreemde, zelfs enorm egoïstisch lijkende keuzes die wat out of character lijken (de eerste keer sinds het onthullen van zijn identiteit aan Green Lantern in de start van deze reeks, eveneens geschreven door Geoff Johns), maar we kunnen toch niet wachten om te zien waar het allemaal naartoe zal gaan. Ook de nieuwe versie van Mr. Miracle blijft intrigeren.

Wederom een knaller dus, dit tweede deel van Darkseid War. Dit zou weleens het superheldenevent van de zomer kunnen worden…

Justice League #42 bij Archonia.com

JUSTL_42_1justl_42_2

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.