Random Article


Marvel lanceert What If? Infinity in oktober

 


0
Posted 14/07/2015 by

Infinity, het grote Marvel-zomerevent van 2013, was één van de betere grote Marvel-verhaallijnen in lange tijd. Hierin trokken de Avengers de ruimte in om een dreiging van kosmische proporties tegen te gaan, terwijl Thanos zijn kans schoon zag om onze planeet te bezoeken en koning Black Bolt en zijn Inhumans lastig te vallen. Het verhaal werd geschreven door Jonathan Hickman en vloeide voort uit de Avengers– en New Avengers-reeksen.

Infinity is een Marvel-event dat geen Secret Wars make-over kreeg, maar in oktober komt er wel een alternatieve versie in de vorm van een vijfdelig What If?-event. What If? Infinity bestaat uit de volgende vijf comics. Ze worden allemaal geschreven door Josh Williamson en liggen in oktober in de winkelrekken.

What_If_Infinity_Avengers_1_Cover-600x911

WHAT IF? INFINITY – THANOS #1
Art: Mike Henderson

Thanos vervoegt de Avengers tegen een grotere dreiging (vermoedelijk de Builders). Hij is kwaad dat iemand anders, buiten hem, het universum wil vernietigen en gebruikt Earth’s Mightiest Heroes voor zijn eigen doeleinden…

What_If_Infinity_Inhumans_1_Cover-600x912

WHAT IF? INFINITY – INHUMANS #1
Art: Riley Rossmo

De Inhuman-koning Black Bolt heeft de wereld overgenomen na de val van de Avengers. De wereld ligt echter in as en de maatschappij bestaat niet meer. Zowel Black Bolt als zijn onderdanen hopen stiekem op een terugkeer van de Avengers…

What_If_Infinity_Thanos_1_Cover-600x933

WHAT IF? INFINITY – AVENGERS #1
Art: Mike Norton

Na het verlies van de Avengers, focust dit verhaal zich op enkele overgebleven X-Men. De Aarde is verloren en voor zover zij weten, zijn deze doorheen de ruimte trekkende X-Men niet alleen de laatste mutanten, maar alles wat er overschiet van de Aarde.

What_If_Infinity_Guardians_of_the_Galaxy_1_Cover-600x911

WHAT IF? INFINITY – GUARDIANS OF THE GALAXY #1
Art: Jason Copland

Guardians of the Galaxy versus de Avengers. ’nuff said!

What_If_Infinity_Dark_Reign_1_Cover-600x911

WHAT IF? INFINITY – DARK REIGN #1
Art: Gordan Sudzuka

Toen Norman Osborn/Green Goblin aan het hoofd stond van HAMMER tijdens de Dark Reign, had hij macht. Veel macht. In deze comic verkrijgt hij echter de Infinity Gauntlet en voelt hij pas echt wat het is om een god te zijn. Nu zoekt hij wraak op zijn vijanden en één persoon in het bijzonder…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.