Random Article


Body Bags Threebies deel 4 – Pissed Off part 2

 

0
Posted 14/07/2015 by

Deel vier van een reeks Body Bags Threebies die Jason Pearson elke donderdag op Facebook plaatst om  interesse in nieuw materiaal aan te wakkeren. Waarschijnlijk ondertussen later in juli gaat zijn Kickstarter voor een nieuwe Body Bags-miniserie van start, en in de tussentijd presenteert Pearson deze gratis kortverhaaltjes. Klik hier voor deel eendeel twee en deel drie.

BB017

BB018

BB019

BB020

In feite had deze episode een goeie twee weken eerder al moeten verschijnen, maar een variant cover job bij Marvel zorgde voor vertraging. We presenteren graag Pearsons ‘verontschuldiging’ en de cover in kwestie, een homage aan het Public Enemy-album Yo! Bum Rush the Show, dat Pearson zelf zijn favoriete album noemt.

BB014

 BB015

BB016

 

 

 

Body Bags Father’s Day bij Archonia.com

Body Bags Vol 2 bij Archonia.com

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.