Random Article


SDCC 2015: Women of Marvel Panel – Nieuwe Squirrel Girl en Vrouwelijke Blade: The Hunter

 


0
Posted 13/07/2015 by

Marvel beleefde een vrij rustige San Diego Comic-Con zonder al teveel grote onthullingen. Op het Women of Marvel-panel kondigde de uitgever dan toch twee nieuwe reeksen aan. Deze zullen de 45 nieuwe nummers #1 van All-New Marvel in oktober vervoegen.

allnewmarvelsquirrelgirl

De eerste nieuwe reeks is er eentje voor The Unbeatable Squirrel Girl. In feite ging er in januari van dit jaar nog maar pas een Unbeatable Squirrel Girl-reeks van start. De nieuwe nummer #1 is dus louter om niet uit de toon te vallen tegenover de andere reeksen. Net zoals bij bijvoorbeeld Howard The Duck, verandert er niet veel aan de serie. Doreen gaat nog steeds naar de universiteit, er blijven grote rollen voor haar eekhoorn Tippy-Toe en haar vriendin Nancy en ook makers Ryan North en Eric Henderson blijven aan de reeks werken.

Blade_1_Promo_by_Tim_Seeley

De tweede nieuwe reeks is er eentje voor Blade, Marvel’s residente vampierenjager. Gelijkaardig aan wat er gebeurt met Star-Lord, Thor en Wolverine krijgen we een vrouwelijke versie van Blade voorgeschoteld. In Blade: The Hunter, van de hand van Tim Seeley en Logan Faerber, volgen we Fallon Grey, de dochter van Blade die in papa’s voetsporen zal treden. De oorspronkelijke Blade doet echter ook mee in een bijrol. Fallon is zo’n beetje een anti-Peter Parker. Ze is zeer populair op school en iedereen rondom haar denkt dat ze een zeer makkelijke en rooskleurige toekomst tegemoet gaat. Maar dat brengt een heel ander soort stress met zich mee. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vampierenjacht. Zeer Buffy The Vampire Slayer allemaal…

Blade_and_Fallon_Designs_by_Logan_Faerber

Beide series verschijnen in oktober.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.