Random Article


SDCC 2015: J. Michael Straczynski waagt zich aan The Flash: Earth One voor DC Comics

 


2
Posted 13/07/2015 by

In 2010 startte DC Comics met het Earth Oneinitiatief. Hierin werden de oorsprongsverhalen van hun bekendste superhelden herschreven en voorgesteld voor een nieuw, modern publiek. Niet in maandelijkse comics, maar in op zichzelf staande, afgewerkte graphic novels. Inmiddels hebben we al drie volumes van Superman: Earth One, twee van Batman: Earth One, eentje van Teen Titans: Earth One en komt er een Wonder Woman: Earth One aan in 2016.

Op San Diego Comic-Con geraakte bekend dat daar nog eentje bijkomt. Niemand minder dan The Flash, de snelste man ter wereld, krijgt de Earth One-behandeling. De schrijver van The Flash: Earth One wordt J. Michael Straczynski (Babylon 5, Sense8), dewelke eerder al de drie volumes van Superman: Earth One pende. JMS liet nog geen details los, buiten het feit dat het verhaal zal draaien om een nieuwe, jongere versie van Barry Allen – de bekendste en grootste van alle Scarlet Speedsters. Een release staat gepland voor 2016.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


  1. avatar
     
    Frigobox

    Er komt ook nog een Aquaman Earth One aan door Francis Manapul :) maar daar stonden geen data bij :)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.