Random Article


SDCC 2015: All-New Marvel, Tweede Golf

 


0
Posted 13/07/2015 by

allnewmarvel2

Op een exclusief panel voor verkopers op San Diego Comic-Con, liet Marvel enkele personages zien die vermoedelijk hun eigen reeksen krijgen in de tweede golf All-New, All-Different Marvel-comics. Na de eerste golf van 45 nieuwe reeksen voor oktober + de op SDCC aangekondigde nieuwe series rond Unbeatable Squirrel Girl, Blade: The Hunter, Spidey en Spider-Man/Deadpool, zijn dit de personages wiens reeksen de tweede golf van All-New Marvel zullen vormen. Van links naar rechts:

  • Black Panther
  • Red Wolf
  • Citizen V
  • Black Knight
  • Death’s Head
  • Hercules
  • Starbrand
  • Nightmask
  • Black Widow

Ook zien we een onbekend koppel dat vermoedelijk op de cover staat van een nieuwe Marvel romance-comic, in de stijl van deze uit de jaren 50 en 60. Tevens werd er concept art voor Devil Dinosaur getoond.

allnewmarvel2concept

All-New Marvel gaat van start in oktober.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.