Random Article


SDCC 2015: Marvel’s nieuwe Star Wars cross-over: “Vader Down”

 


0
Posted 12/07/2015 by

star-wars-vader-down-1-cover-143683Tijdens Marvel‘s jaarlijkse Cup O’ Joe-panel op de San Diego Comic-Con, werden er in feite maar weinig nieuwe zaken onthuld. Vermits de uitgever al enkele weken voor de Comic-Con hun 45 nieuwe All-New Marvel-reeksen uit de doeken deden, is er nu niet veel meer om nieuw voor te stellen, zo blijkt. Gelukkig hebben ze ook nog de Star Wars-licentie in handen. Na de nieuwe Chewbacca-minireeks van gisteren, onthulden ze een nieuwe cross-over in het Star Wars-comicbookuniversum.

Vader Down zal starten met een one-shot en dan verder lopen in de reeksen Star Wars en Darth Vader. Gedurende zes delen in totaal. Het concept is simpel: Darth Vader stort neer op een planeet en dient het in zijn eentje op te nemen tegen een gigantisch leger rebellen. Het is een situatie waarin we de Dark Lord van de Sith nog niet vaak hebben in gezien. De comics worden geschreven door Jason Aaron en Kieron Gillen, met tekeningen van Salvador Larroca en Mike Deodato. De schrijvers lieten al weten dat Vader’s kwaadaardige droids 0-0-0 en BT-1 voor het eerst R2-D2 en C-3PO zullen ontmoeten…

Vader Down gaat van start in november.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.