Random Article


SDCC 2015: IDW teaset nieuwe Micronauts en ROM The Space Knight comics

 

0
Posted 11/07/2015 by

IDW Publishing heeft op San Diego Comic-Con een sappige teaser de wereld ingestuurd. Het ziet er naar uit dat de uitgever nieuwe comics rond Micronauts en ROM The Space Knight zal maken. Deze twee jaren 80 iconen passen mooi in het rijtje van eerder IDW 80s nostalgie comics, waaronder G.I. Joe, Transformers, Jem and the Holograms, Ghostbusters en Teenage Mutant Ninja Turtles.

ROM: The Space Knight draaide om een cyborg en kosmische held van de planeet Galador. De figuur werd gebaseerd op het speelgoed van Parker Brothers (nu onderdeel van Hasbro) en verkreeg een inmiddels klassieke Marvel-reeks in 1979-1986. Na heel wat gedoe rond de herdrukken en rechtenkwesties, heeft IDW dan eindelijk deze licentie verworven. Zeer goed nieuws voor IDW-baas Chris Ryall, een grote fan van ROM. Micronauts werd dan weer gebaseerd op de speelgoedlijn van Mega en Takara uit de jaren 70. De sci-fi reeks werd al gepubliceerd bij Marvel, Image Comics en Devil’s Due. Alles over Micronauts lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.