Random Article


Image Expo: Ook Invincible krijgt een Reboot

 

1
Posted 02/07/2015 by

In een tijd waarin reboots de orde van de dag zijn in superheldencomics, kan ook Invincible niet achterblijven. Mark Grayson, de superheld van Robert Kirkman (The Walking Dead) en Cory Walker verscheen 13 jaar geleden voor het eerst en werd al snel één van de beste superheldentitels op de markt. Inmiddels zit de reeks aan een 120-tal delen en zijn er al enkele nieuwe creatieve richtingen geweest. Toch kan je Invincible niet vergelijken met een Marvel/DC-superheldentitel. Robert Kirkman blijft de reeks schrijven en wist samen met tekenaar Ryan Ottley meermaals de draak te steken met de superheldenreeksen van de Big Two en – voor de verandering – eens een vrij onvoorspelbare superheldencomic te creëren.

De start van de Invincible: Reboot vindt plaats in Invincible #124 in oktober. Mark Grayson reist doorheen de tijd en bevindt zich plots terug aan het begin van de reeks, zonder krachten, maar wel met de kennis van wat er zich de voorbije jaren allemaal heeft afgespeeld. Hoe zal hij deze keer omgaan met het verkrijgen van zijn superkrachten en vooral met zijn vader Omni-Man, toen de grootste superheld van de planeet die uiteindelijk een buitenaardse invasie blijkt voor te bereiden? Hoe ver zal/kan hij gaan om de toekomst te veranderen?

Invincible #124 wordt bedoeld als wederom een nieuw instappunt, maar is dus geen reboot in de puurste zin van het woord. De reeks blijft gewoon verdergaan en we verwachten dat Kirkman en co hun eigen draai aan de typische DC/Marvel-superheldenreboot zullen geven.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Peter

    toch een verontrustende titel vond ik. :-)

    Gelukkig lijkt het eerder op een parodie dan een echte reboot.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.