Random Article


Broken Frontier Anthology Kickstarter gaat laatste week in

 


1
Posted 19/05/2015 by

Onze Engelstalige collega’s en vrienden bij Broken Frontier hebben samen met uitgeverij A Wave Blue World een wel erg creatief project opgestart: de Broken Frontier – Anthology. In deze bloemlezing zullen meer dan 40 van de vandaag populairdere en originelere artiesten uit het comicbookmedium samenwerken aan leuke en inventieve verhalen. De Kickstartercampagne gaat nu haar laatste week in en in bovenstaande video van schrijver en bijdrager Greg Pak (Planet Hulk, Action Comics) kom je wat meer te weten over de verhalen zelf.

In ruim 240 pagina’s zullen onder andere Greg Pak, Fred Van Lente (Marvel Zombies), Cullen Bunn (Six Gun, Magneto, Venom), Joshua Hale Fialkov (Elk’s Run, The Bunker, The Hunger) en Marguerite Bennett (Angela: Asgard’s Assassin) voor 27 unieke kortverhalen zorgen. Bij de tekenaars vinden we veel up-and-comers terug, maar ook gevestigde waarden zoals Ryan Kelly (Local, New York 4 & 5), Salgood Sam (Sea of Red), Fecundo Percio (Caliban, Annna Mercury) en INJ Culbard (Brass Sun, New Deadwardians). De kleurrijke cover is van de hand van Robbi Rodriguez (Spider-Gwen) en kent de indrukwekkende afmetingen van 28 centimeter op 19 centimeter.

De kortverhalen zullen sci-fi gewijs draaien rond Broken Frontier’s thema van het doorbreken van onze menselijke limieten en het verkennen van het grote onbekende, aldus Frederik Hautain, de Belgische Editor-in-Chief van Broken Frontier die overigens ook samen met Facundo Percio één van de verhalen zal verzorgen. Maar dit project draait vooral om het onderstrepen van de immense en ongelimiteerde vertelkunst die je enkel kan vinden in creator-owned comics.”

Broker Frontier Cover

De Kickstartercampagne voor de Broken Frontier Anthology kan je hier bezoeken. De website van Broken Frontier vind je hier.

Je kan ook het project steunen via Twitter met de hashtag #BFanthology.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Heldarak

    Gesteund sinds het vorige bericht hier! Ziet er wel goed uit! Ik hoop echt dat ze het halen, maar ik vrees er toch wat voor :( Ik hoop dat ze er anders toch op de een of de andere manier aan kunnen verder werken.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.