Random Article


Daniel Clowes komt in 2016 met Patience

 

0
Posted 11/05/2015 by

Het begon met een teaser van Daniel Clowes’ (Ghost World) uitgever Fantagraphics. Een aanzienlijke stapel platen liggend op een tafel. Was er weer een graphic novel van zijn hand afgerond?

In maart 2016 publiceert de 54-jarige tekenaar een nieuwe titel onder de vlag van Fantagraphics. Het album heet Patience en zal gaan over tijdreizen. Natuurlijk is dat een bekend principe uit de science-fiction, maar Clowes kiest eigenlijk voor een non-sciencefictionuitgangspunt. Patience zal gaan over de psychologische aspecten van het tijdreizen.

daniel clowes patience 2

In een interview vertelde Clowes wat hij hiermee bedoelt: “Ik heb het gevoel dat veel van mijn werk over tijdreizen gaat. Maar dan tijdreizen op een andere manier. Mijn werk gaat over herinneringen en het leven van meerdere levens op hetzelfde moment.”

Als je het geduld niet kunt opbrengen om te wachten op de nieuwe Clowes dan is er nog meer goed nieuws te melden. In juni brengt Fantagraphics namelijk een kloeke collectie uit van zijn Eightball-comics.

Patience

zelf komt er dan weer aan in maart 2016.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.