Random Article


Stan Lee werkt aan zijn Biografie in Stripvorm

 

0
Posted 25/04/2015 by

Stan Lee publiceerde in 2002 al eens een biografie met de titel Excelsior. Hierin ging het natuurlijk over zijn succesvolle periode bij Marvel Comics waar hij superhelden mee schiep als Spider-Man, The X-Men, The Incredible Hulk, Daredevil, The Fantastic Four en The Avengers. Critici waren niet zo te spreken over deze biografie omdat ze nogal weinig vertelde over het leven van Lee zelf en het vooral inging op zijn successen.

Dit najaar krijgt Lee een tweede kans. Er is natuurlijk heel wat gebeurd sinds 2002. Marvel is nu een belangrijke speler in Hollywood en Lee speelde daar ook een rol in. Bij Simon and Schuster verschijnt binnenkort Amazing Fantastic Incredible – A Marvel Memoir. De biografie van Stan Lee in stripvorm.

Lee schrijft de biografie samen met Peter David die zijn sporen verdiende met lange runs op titels als The Incredible Hulk, Young Justice en X-Factor. Voor het tekenwerk heeft Lee Colleen Doran (A Distant Soil) uit gekozen en dat is best opvallend. Doran heeft nu niet bepaald een groots verleden bij Marvel.

Zou Lee zijn vorige biografie overtreffen en nu daadwerkelijk iets vertellen? In oktober weten we het want dan ligt Amazing Fantastic Incredible – A Marvel Memoir in de winkelrekken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.