Random Article


Marvel belooft eindelijk Captain America: White (Jeph Loeb/Tim Sale) uit te brengen

 


1
Posted 25/04/2015 by

Captain_America-_White_Vol_1_0aOp de recente C2E2-beurs in Chicago kondigde Marvel aan dat Captain America: White eindelijk zal verder gezet worden. In september zal de zesdelige minireeks door Jeph Loeb en Tim Sale eindelijk deftig van start gaan, zodat er op tijd een bundeling kan uitgebracht worden naar aanleiding van de film Captain America: Civil War (2016). De serie heeft een vertraging opgelopen van ongeveer zeven jaar.

Captain America: White moest de vierde reeks worden in de Color-serie van Jeph Loeb en Tim Sale, na Hulk: Gray, Spider-Man: Blue en Daredevil: Yellow. Deze bejubelde reeksen behoorden tot het beste werk dat het duo, bekend van o.a. Batman: The Long Halloween en Dark Victory bij DC Comics, ooit gemaakt hebben. Captain America: White debuteerde in 2008 met een deel #0, maar daarna kwam er niets meer. De reden hiervoor van Jeph Loebs drukke schema als hoofd van Marvel Television (al schreef ie hierna nochtans enkele erbarmelijke series in het Ultimate Marvel-universum).

De reeks focust zich op de relatie tussen Captain America en zijn sidekick/beste vriend Bucky Barnes in de Tweede Wereldoorlog. Gelijkaardig aan Daredevil: Yellow en Hulk: Gray, speelt de reeks zich dus af in de vroegen dagen van de Sentinel of Liberty. In september zou Captain America: White #1, een goeie zeven jaar na de oorspronkelijke releasedatum, eindelijk in de winkelrekken liggen. Er werd echter nog geen nieuw tekenwerk getoond, dus we nemen het voorlopig nog met een korrel zout…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Mirko di Wallenberg

    Werd ook langzaam aan tijd!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.