Random Article


Greg Rucka en Marco Checchetto verzorgen Marvel’s prequel op Star Wars: The Force Awakens

 


0
Posted 19/04/2015 by

Een maand na de aankondiging maakte Marvel nu het creatieve team achter minireeks Star Wars: Journey to The Force Awakens – Shattered Empire bekend. Schrijver Greg Rucka (Action Comics, Batwoman) en artiest Marco Checchetto (Punisher) zullen de vierdelige reeks onder handen nemen. Het duo werkte eerder al samen op de recente Punisher-run uit 2012 en zal nu dus de brug tussen Star Wars Episode VI: Return of the Jedi en Star Wars Episode VII: The Force Awakens  creëren. Bovendien belooft Marvel met Shattered Empire onontbeerlijke informatie vrij te geven voor het begin van de nieuwe trilogie. Het eerste deel van de prequelreeks verschijnt pas in september en vervolgt de aangekondigde Lando-reeks als Marvel’s ondertussen zesde nieuwe Star Wars-comic.

Het eerste deel van Star Wars: Journey to The Force Awakens – Shattered Empire is vanaf september beschikbaar bij Archonia of een comicbookshop bij jou in de buurt.

starwarsshattered

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.