Random Article


Review: Spawn #251

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver: ,
 
Tekenaar:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Coverprijs: $2.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Het tekenwerk is prima en de lettering en inkleuring zijn top

Op zijn slechtst


Het verhaal mag nu weleens een keer gaan beginnen...


Al Simmons is op zoek naar de moordenaar van zijn vrouw in Spawn #251, de eigenlijke start van Paul Jenkins op de titel…

0
Posted 17/04/2015 by

 
Full Article
 
 

Does he know where my wife is?

Spawn #251 is het officiële begin van de run van Paul Jenkins (The Sentry,The Incredible Hulk) op Todd McFarlane’s bekende antiheld. We hadden al eerder Spawn Resurrection, maar die was echt voor nieuwe lezers bestemd. Deze comic is voor de Spawn-fans. Dat houdt in dat de lezers van de comic een uitgebreide terugblik op de inhoud krijgen. Begrijpelijk, omdat de vaste Spawn-lezers ook bijgepraat moeten worden, lichtjes vervelend voor de mensen die net zijn ingestapt.

Het verhaal komt in het kort hierop neer. Al Simmons loopt door de stad, richting de leden van een bende. Hij wil van hen weten of ze bekend zijn met de persoon die naar verluidt zijn lieftallige ega heeft gedood tijdens een rel. Ze hebben geen idee, maar dan loopt een man met een hond langs en duiken er enkele agenten op. De agenten zijn natuurlijk niet zomaar agenten en de man met de hond? Ach.. wie Spawn Resurrection heeft gelezen weet in welke richting je dit moet zoeken…

In zekere zin is deze issue een tweede instappunt. Verder is het vooral een issue waarin het ‘schaakbord’ wordt opgezet. Jenkins doet moeite om alle partijen te benoemen waardoor je als lezer in ieder geval een goede indruk krijgt van hetgeen je te wachten staat. En op zich is dat wel aardig.

Dat Jonboy Meyers (She-Hulk) zichzelf herhaalt is prima. Want wat kickt de man toch aarsch! Meyers is het kleine broertje van Joe Madureira (Inhumans, The Ultimates). Hij tekent wat strakker en slimmer waardoor hij gemakkelijk zijn deadlines haalt. De kleuren zijn iets feller. Op de reguliere Spawn-serie zal Jonboys werk worden ingekleurd door Laura Martin. Gezien haar reputatie zou je denken dat het een vooruitgang is. Maar we moeten er toch nog even aan wennen.

Verder is Spawn #251 een amusante comic. Maar het wordt nu echt wel tijd dat het verhaal gaat beginnen…

Spawn #251 bij Archonia.com

Spawn 251 1Spawn 251 2

Spawn 251 3Spawn 251 4

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.