Random Article


Revolution TV-serie keert even terug als Digitale Comic

 

0
Posted 16/04/2015 by

Exact een jaar na het einde van televisieserie Revolution op NBC, lijkt de reeks weer even terug te keren. Een vierdelige, digitale comic bij DC Comics zal het verhaal van de post-apocalyptische sci-fi-reeks van onder andere J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens, Star Trek: Into Darknessen Jon Favreau (Iron Man), verderzetten en uiteindelijk (wellicht) afronden. Op 4 mei wordt via website comicbook.com een eerste hoofdstuk vrijgegeven. Een tweede, derde en laatste deel staan gepland voor een release op respectievelijk  18 mei, 1 juni en 15 juni.

De twee seizoenen van Revolution toonde ons een alternatieve, post-apocalyptische toekomst waar 15 jaar eerder elke vorm van elektriciteit plots verdween. Het gebrek aan stroom leidde al snel tot het verval van de beschaving en tot barbarisme. Kleine onafhankelijke staten worden opgericht en nemen het heft in eigen handen… Hetzelfde creatieve team met onder andere scenaristen David Reed en Ryan Parrott, dat verantwoordelijk was voor de cultserie, stond ook in voor de creatie van de comic. Het tekenwerk wordt dan weer verzorgd door Angel Hernandez (Arrow Season 2.5, Infinite Crisis: Fight For The Multiverse). Wellicht zal na afloop DC Comics ook een papieren versie uitgeven.

Revolution Concept Art

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.