Random Article


The Incredible Hulk-veteraan en Wolverine co-schepper Herb Trimpe overleden

 


0
Posted 14/04/2015 by

Herb Trimpe

Een trieste Facebookpost meldde dat comicbookartiest Herb Trimpe op 75-jarige leeftijd is overleden. Trimpe’s carrière bij Marvel Comics, die meer dan vier decennia overspande, bestond uit onder andere een iconische run op The Incredible Hulk in de jaren 70 alsook het tekenwerk voor G.I. Joe: A Real American Hero, Iron Man en Marvel Team-Up. Een hoogtepunt in Trimpe’s carrière was Wolverine. Trimpe tekende Marvel’s geklauwde mutant in zijn eerste officiële verschijning in The Incredible Hulk #180-181 (1974). Sterkte aan familie en vrienden van de geliefde artiest…

Herb Trimpe2

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.