Random Article


Chris Ryall & Gabriel Rodriguez starten Onyx bij IDW

 


0
Posted 28/03/2015 by

onyx idw coverDe Chileense tekenaar Gabriel Rodriguez is vooral bekend van zijn fenomenale tekenwerk op de bekroonde serie Locke & Key.
Deze reeks rondde hij af in 2013 waarna hij zich bezig hield met een soort voortzetting van de klassieke Amerikaanse strip Little Nemo in Slumberland. De vraag was echter of hij ook nog eens met wat nieuws gaat komen.

De vraag werd beantwoord want IDW kondigde de vierdelige miniserie Onyx aan tijdens de Emerald City Comic Con. Samen met IDW’s creative officer Chris Ryall tekent Rodriguez het verhaal op van Onyx, een heldin die onze aarde bezoekt. Wil ze onze planeet redden van de ondergang of juist vernietigen? Het is aan een team van supersoldaten om hier tijdig achter te komen voordat het te laat is en voordat een nog grotere dreiging de soldaten en de planeet zal verzwelgen…

Het heeft zo zijn voordelen dat Chris Ryall bij deze comic is betrokken. Ter promotie van Onyx zal er in mei een vijf pagina’s tellend verhaal verschijnen als backup in diverse titels van IDW verschijnen. In juni zal de serie van start gaan.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.