Random Article


De Combiner Wars gaan van start in IDW’s Transformers

 

0
Posted 17/03/2015 by

tf392015 wordt het jaar van de Combiners in Hasbro‘s Transformers-franchise. Combiners zijn groepjes kleinere Transformers die samen één gigantische Transformer kunnen vormen. Combiner Wars is dit jaar de algemene branding voor de Transformers: Generation One-speelgoedlijn en aldus zullen ook de comics van IDW Publishing volgen. Na de eerdere rebrandings Dawn of the Autobots en Days of Deception gaat vanaf deze week het crossover event Combiner Wars van start in IDW’s lopende The Transformers-reeks en de tweede Transformers: Windblade-miniserie.

 Transformers #39 door John Barber en Livio Ramondelli levert het openingssalvo. Het fragiele verbond tussen de Autobots en Decepticons wordt bedreigd door Starscream, de huidige leider van de planeet Cybertron. Starscream staat lijnrecht tegenover Optimus Prime en laat een niet te stoppen leger gigantische Combiners uitrukken. Ook Caminus, de thuisplaneet van de vrouwelijke Transformer Windblade, wordt hierdoor bedreigd… In de Combiner Wars mogen we enkele klassiekers als Devastator, Menasor en Superion verwachten, maar ook tal van nieuwe Combiners.

Transformers: Combiner Wars wordt een zesdelig event doorheen Transformers #39-41 en Windblade #1-3. Zusterreeks Transformers: More Than Meets The Eye doet voorlopig nog niet mee.

Transformers #39 bij archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.