Random Article


Het tweede deel van Nate Simpson’s Nonplayer is eindelijk klaar

 


0
Posted 07/03/2015 by

nonplayer 2 coverWeet jij nog wat je in 2011 deed? Vreemde vraag misschien, maar 2011 was het jaar dat we op de redactie de Image-comic Nonplayer lazen. Het debuut van Nate Simpson kon op bijna unaniem goede kritieken rekenen. Het uitzonderlijk fraai getekende werkje liet zelfs de grote Moebius watertanden. De filmrechten werden vrijwel meteen verkocht.

Vervolgens hoorden we vier jaar lang amper iets van Nate Simpson of Nonplayer. Simpson werkte wel aan de comic, maar deed het op zijn eigen tempo. Bovendien zorgden andere klussen en een vervelende blessure aan zijn arm voor verdere vertragingen. Even leek deze comic zich aan te sluiten bij het gezelschap van Image-reeksen die nooit werden beëindigd…

In december 2014 kondigde Simpson al aan dat Nonplayer terug zal keren en er is nu eindelijk een datum bekend. Het tweede deel ligt op 3 juni in de winkel.

Het verhaal van Nonplayer gaat over Dana Stevens. Ze leeft in het Amerika van de nabije toekomst. De echte wereld heeft haar niet veel te bieden. Ze woont bij haar moeder en verdient de kost als koerierster. Maar in de virtuele wereld van het spel Warriors of Jarvath is ze een topmoordenares. Ze overweegt om King Heremoth (een niet speelbaar personage aka “nonplayer”) te doden, zodat haar roem in deze wereld in ieder geval stijgt. Maar wanneer ze per ongeluk de koningin doodt gaat de koning over de rooie. En zijn wraak lijkt zich niet te beperken tot de virtuele wereld…

3 juni? Wij kunnen alvast tot dan nog even geduld oefenen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.