Random Article


75 Jaar The Flash – DC’s Scarlet Speedster door de jaren heen

 


2
Posted 07/03/2015 by

Twee jaar geleden vierde DC Comics het 75-jarig van Superman, ‘s werelds allereerste superheld. Vorig jaar was het de beurt aan Batman. Dit jaar worden de helden gevierd die in 1940 hun debuut maakten. Enkele grote namen hierbij zijn Green Lantern, de Justice Society of America, Captain Marvel/Shazam! en natuurlijk The Flash. DC heeft een kijk op de 75-jarige geschiedenis van de snelste man ter wereld vrijgegeven. In de bovenstaande video zien we de eerste Flash, Jay Garrick, uit Flash Comics #1 (1940). In 1956 maakt Barry Allen, de tweede en bekendste Flash zijn debuut. Later is het nog de beurt aan Barry’s neef/sidekick Wally West, kleinzoon Bart Allen en een boel Flashes uit andere dimensies. Geniet ervan!

Alles over The Flash lees je in onze gepatenteerde START TO READ: The Flash. Binnenkort brengt DC Comics ook de bundeling THE FLASH: A CELEBRATION OF 75 YEARS uit met daarin de hoogtepunten uit 75 jaar Flash-geschiedenis.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  Casper

  Een collectie waar ik alvast naar uitkijk! Ook fijn om eens alle verschillende flashes te zien maar ik vraag me juist af welke flash te zien is om 1.11 (de flash uit de 2003). De tekenstijl bevalt me enorm en ik zou graag het verhaal lezen waar het uit komt!
  • avatar
    
   Arno

   Dat is de Elseworlds Flash uit JSA The Unholy Three uit 2003. Het vervolg op JSA The Liberty File (2000). De JSA en The Flash als undercover operatives in WO II. Door Dan Jolley en tekenaar Tony Harris.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.