Random Article


Vertigo publiceert Mad Max: Fury Road artbook en prequel comics

 


0
Posted 13/02/2015 by

mad max comics etc ft

Op 13 mei 2015 knalt de vierde Mad Maxfilm, Fury Road, de bioscoopzalen binnen. Bij Warner Bros. denkt men dat de bioscoopgangers niet alleen genoeg zullen hebben aan de film en gelukkig dacht men bij DC Comics er ook zo over. Bij hun Vertigo-imprint zullen vier prequelcomics verschijnen en een artbook waarin maar liefst 65 tekenaars zich laten inspireren door Mad Max: Fury Road.

De Mad Max: Fury Road – Inspired Artists Deluxe Edition verschijnt op 6 mei. Het boek zal bijdragen bevatten van mensen als Simon Bisley (13 Coins), Bill Sienkiewicz (New Mutants), Howard Chaykin (Satellite Sam), David Mack (Kabuki) en Gabriele Dell’Otto. De tekeningen zullen worden becommentarieerd door de artiesten en Mad Max-regisseur George Miller.

Op 20 mei verschijnt de eerste prequelcomic van wat uiteindelijk een serie van vier comics zal worden rond de verschillende hoofdpersonages uit Fury Road. Het volgende schema wordt aangehouden:

  • Mei: Mad Max: Fury Road: Nux and Immortan Joe #1
  • Juni: Mad Max: Fury Road: Furiosa #1
  • Juli: Mad Max: Fury Road: Mad Max #1 en #2

madm ax platen

De comics worden geschreven door Mad Max-regisseur/producent/schrijver George Miller en zijn co-schrijver Nico Lathouris. Het tekenwerk is van de officiele storyboarders Mark Sexton, Tristan Jones (Hoax Hunters), Riccardo Burchielli (DMZ) en Leandro Fernandez (Queen and Country).

Behoefte aan een opwarmertje? Lees alvast de Brainfreeze Mad Max special. Mad Max: Fury Road komt op 13 mei in de zalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.