Random Article


Marv Wolfman schrijft Batman: Arkham Knight roman

 

0
Posted 03/02/2015 by

Marv Wolfman, in de jaren 70-80 een van de grootste schrijvers uit het comicbookmedium met o.a. bekende runs op Marvel’s Fantastic Four, DC’s Crisis on Infinite Earths, Justice League of America en New Teen Titans, zal een roman schrijven. Het werk wordt de officiële adaptatie van de opkomende Batman: Arkham Knight, de afsluiter van de fel bejubelde videogametrilogie van Rocksteady Studios.

Wolfman postte het nieuws op zijn Facebook, maar het nieuwtje werd onlangs terug offline gehaald. De schrijver had het over een releasedatum in juli, terwijl de game al in juni zou moeten uitkomen. Het is nog niet geweten of Wolfman zich van datum vergist heeft of de game nu een maandje vertraging heeft opgelopen.

Batman: Arkham Knight krijgt vanaf deze maand ook een digitale DC-prequelcomic. Het verhaal van de roman en van de game zal handelen over Batman’s vermoedelijk laatste strijd met de Scarecrow, dewelke een leger van de Dark Knight’s bekendste vijanden heeft gerekruteerd, en over het debuut van de vooralsnog mysterieuze Arkham Knight…

arkham-knight-novelization-120982 (1)

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.