Random Article


Marvel kondigt Secret Wars: Battleworld en Inhumans: Attilan Rising aan

 


0
Posted 31/01/2015 by

Marvel heeft weer enkele reeksen aangekondigd die van start zullen gaan tijdens de nieuwe Secret Wars, de climax van de huidige Avengers– en New Avengers-reeksen en het zelfverklaarde grootste Marvel-event tot hiertoe dat een soort reboot/relaunch voor de uitgeverij zouden moeten inluiden. Het draait hier om de vierdelige miniserie Secret Wars: Battleworld en de nieuwe ongoing-reeks Inhumans: Attilan Rising. Beide reeksen zullen onder de Battleworld-banner verschijnen. Dat betekent dat ze de wereld waarop de Secret Wars plaatsvinden verder uitdiepen…

secret-wars-battleworld-1-cover secret-wars-battleworld-1-modok

Secret Wars: Battleworld draait voornamelijk om gevechten tussen Marvel-personages uit verschillende realiteiten. Gelijkaardig aan DC’s Countdown: Arena (2007) of Marvel’s eerdere Avengers Vs X-Men: Vs (2012) draait de reeks enkel om het vechten en zullen er per deel twee conflicten worden getoond. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer de Punisher uit Marvel 1602 de Iron Man uit 2099 tegenkomt? In het eerste deel door Josh Williamson, Ed Brisson, Mike Henderson en Scott Hepburn zal Dr. Strange bezit nemen van de Punisher om zo de Sorcerer Extreme te vormen. Hij zal dan in conflict treden met Spider-Man, Ghost Rider, Wolverine en de Hulk – aka de New Fantastic Four. Ook zullen we talloze versies van M.O.D.O.K. met elkaar in de clinch zien gaan in een soort Crisis on Infinite M.O.D.O.K.s.

Inhumans-Attilan-Rising-1-CoverInhumans-Attilan-Rising-1

Inhumans: Attilan Rising werd al eerder geteased en werd nu bevestigd als inmiddels de derde ongoing-serie rond de Inhumans in het Marvel-universum. De schijnwerpers worden gericht op het koninklijk koppel Black Bolt en Medusa in hun eigen versie van Civil War. De reeks wordt geschreven door Charles Soule, die ook al de series Inhuman en Uncanny Inhumans voor zijn rekening neemt, met tekeningen van John Timms.

Beide series gaan, net zoals Secret Wars zelf, van start in mei. Hieronder kan je nog de cover bekijken van Alex Ross voor Secret Wars #3, met daarop de gewone en “evil” Ultimate-versies van Fantastic Four-leider Reed Richards aka Mr. Fantastic.

secret-wars-03

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.