Random Article


Brian K. Vaughan start 2 nieuwe reeksen bij Image

 

1
Posted 09/01/2015 by

Brian-K_-VaughanDe Image Expo is in volle gang in San Francisco. Dit evenement wordt georganiseerd door Image Comics en is natuurlijk volledig gewijd aan het werk van de uitgeverij. In 2012 haalde de uitgever Brian K. Vaughan binnen. De schrijver was even naar Hollywood vertrokken om te werken aan Lost en Under the Dome. Maar de vrijheid van de comic lonkte en samen met Fiona Staples (M?stery Society) startte hij Saga op. Dat vertaalde zich in fenomenale verkoopcijfers en dan ben je snel geneigd om meer initatieven te ontplooien. Men wil je lezen!

Cliff Chiang (Wonder Woman) heeft vrij recent zijn run op DC’s Wonder Woman afgerond. Samen met Brian K. Vaughan maakt hij de serie Paper Girls. Het is een ongoing reeks dewelke gaat over een viertal 12-jarige krantenmeisjes die een bijzonder avontuur beleven. Het is de dag na Halloween en er gebeurt iets heel bijzonders… Cliff Chiang dekt zich overigens wel in. Hij heeft dusdanig vaak op Google naar foto’s van 12-jarige meisjes gezocht dat hij waarschijnlijk gevolgd wordt door meerdere overheidsdiensten. Mocht de comic vertraagd worden, dan weten we nu waarom. Chiang kende Vaughan nog van hun gezamenlijke run op DC’s Swamp Thing. De schrijver noemde overigens Paper Girls een van de meest persoonlijke comics die hij ooit heeft geschreven.

Maar er is meer. Samen met tekenaar Steve Skroce (Doc Frankenstein) maakt Vaughan ook nog de miniserie We Stand On Guard. De serie heeft een simpel uitgangspunt. Het jaar is 2115 en Canada wordt binnengevallen door de Verenigde Staten. Eén probleem. De Amerikanen hebben gigantische robots…

Fans van Brian K. Vaughan gaan in 2015 dus een mooi jaar tegemoet.

WeStandonGuard.jp

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Ctulu

    Cliff Chiang art kan me wel bekoren! Maar het verhaal moet ik nog afwachten…. Hopelijk geen oeverloos bakfiets getetteren op hun fietsjes :D

    Steve Skroce al iets minder :p Een iets te uitgesproken 90’s stijl …

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.