Random Article


Invincible #118 kost 25 cent, biedt wederom nieuw instappunt

 


5
Posted 14/12/2014 by

invincible118Hoe zou het nog zijn met Invincible, de Image/Skybound-superheldenserie van Robert Kirkman (The Walking Dead) en Ryan Ottley? Wel, de meest onvoorspelbare ongoing superheldencomic krijgt opnieuw een nieuw instappunt met deel #118. Kirkman en Ottley willen echt iedereen de titel laten proberen, dus kost Invincible #118 slechts 25 cent.

In de comic trekken Mark Grayson/Invincible en zijn vriendin Atom Eve, samen met hun pasgeboren baby, naar de sterren. Er worden nieuwe werelden bezocht terwijl het jonge superheldenkoppel hun grootste avontuur tegemoet gaat: het ouderschap! Net zoals bijvoorbeeld Saga, zal Invincible vanaf 2015 ook een ietwat aangepast releaseschema kennen. In plaats van de traditionele 12 delen per jaar, wordt er nu gemikt op 10. Dit om de verhaallijnen mooi op voorhand af te krijgen, geen fill-in tekenaars te moeten inhuren en alles mooi op tijd te laten uitkomen. Invincible #118 ligt op 25 maart 2015 in de winkels.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


5 Comments


 1. avatar
   
  Thrasheffect

  Invincible is zeker de moeite. Ik snap niet waarom die comic niet populairder is.
  • avatar
    
   Ctulu

   Ik heb er nog niets van gelezen. Lijkt me wat kiddy als ik de cover zie. Toch maar eens een kans geven?
   • avatar
     
    Arno

    Het ziet er cartoony uit, maar het is bij momenten één van de brutaalste comics die je zal lezen. De gevolgen van de gevechten zijn echt en hard (en wanneer je weet dat Invincible krachten gelijkaardig heeft aan Superman levert dat soms enkele gruesome plaatjes op)
 2. avatar
   
  Peter

  Ik vind dit nog steeds de beste superhero comic die er op dit moment is.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.