Random Article


Marvel onthult Secret Wars Battleworld kaart

 


3
Posted 26/11/2014 by

When Everything Ends, There is Only Secret Wars

Marvel heeft een wereldkaart vrijgegeven van de nieuwe Battleworld, de plek waar het nieuwe Secret Wars-event door Jonathan Hickman en Esad Ribic zich zal afspelen. In tegenstelling tot de Battleworld uit de eerste Secret Wars (1984), dewelke bestond uit delen van verschillende planeten, bestaat deze nieuwe Battleworld uit stukken van verschillende parallelle realiteiten uit het Marvel-multiversum. Zowel het Manhattan uit het gewone Marvel-universum als het Ultimate Marvel-universum is aanwezig, samen met de alternatieve toekomst van 2099, Spider-Land, het domein van Apocalypse en zelfs Marville. En neen, Utopolis en Technopolis zijn niet diegene die je zou verwachten…

Secret Wars belooft het grootste Marvel-event ooit te worden en gaat in mei 2015 van start.

swmap

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


3 Comments


 1. avatar
   
  Ctulu

  Kleinschalig event lol?




 2. avatar
   
  Jarno

  Een mooi instapmoment..?
  Of de komende maanden toch maar beginnen inlezen?





Leave a Response



Gelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.