Random Article


Christopher Nolan schrijft Interstellar Comic

 


0
Posted 18/11/2014 by

Momenteel loopt Interstellar in de zalen, de nieuwe sciencefictionfilm van Christopher Nolan (Memento, The Dark Knight Trilogy). De film roept meerdere mysteries op en één ervan zal in een prequelcomic wat verder uitgediept worden. Samen met tekenaar Sean Gordon Murphy (Hellblazer, Punk Rock Jesus) schrijft Christopher Nolan zelf een prequelcomic op de film. Het verhaal wordt “Absolute Zero” getiteld en zal handelen over de Lazarus-missie van Dr. Mann, het personage gespeeld door Matt Damon in de film, één van de eerdere missies van NASA om een bewoonbare planeet voor de mensheid te vinden.

De comic zal verschijnen in de decembereditie van het Amerikaanse magazine Wired. Nolan treedt namelijk in diezelfde maand op als gastredacteur. De digitale editie is nu al beschikbaar, de papieren versie verschijnt op 25 november.

absolute-zero

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.