Random Article


Marvel onthult Avengers: Rage of Ultron cover

 


0
Posted 08/11/2014 by

In juli kondigde Marvel de graphic novel Avengers: Rage of Ultron aan. Dit is een nieuwe titel in hun original graphic novel-lijn, waar hardcovers worden uitgegeven met een compleet nieuw verhaal erin. Nu hebben ze de cover vrijgegeven voor Rage of Ultron.

Marvel zet hoog in op deze graphic novel met het creatieve team van het eerste Uncanny X-Force-volume. Rick Remender (Avengers & X-Men: AXIS, Uncanny X-Force), Jerome Opeña (Avengers, Uncanny X-Force) en colorist Dean White (Avengers, Uncanny X-Force) nemen de Avengers mee naar de  maan Titan, het huis van The Eternals en de geboorteplaats van Thanos. Leven op Titan wordt mogelijk gemaakt door ISAAC, een computer die de vele systemen aanstuurt. Dit systeem is overgenomen door Ultron waardoor het leven van Titan’s bewoners afhankelijk is van de grillen van de moordzuchtige robot. De enige partij die tussen de Titans en de dood in zal staan zijn – wat dacht je zelf? – de Avengers natuurlijk.

Avengers_Rage_of_Ultron_OGN_Cover

Wanneer je goed kijkt naar de cover dan kun je al veel oppikken over het verhaal. Remender zegt in een reactie op de website van Marvel dat de positie waarin de Avengers staan opgesteld veel zegt over de verloop van het verhaal. En het verhaal speelt ook nog eens in twee verschillende tijdvakken. Maar voor het hoe en wat zul je natuurlijk de comic moeten lezen.

Avengers: Rage of Ultron ligt in april 2015 in de winkel, net op tijd voor de film Avengers: Age of Ultron – waarin de robot gecreëerd door Hank Pym de hoofdschurk van dienst is. Het Avengers-rooster is natuurlijk bijna hetzelfde als dat uit de film en we vangen hierbij ook een glimp op van het nieuwe, door de films geïnspireerde kostuum van de Vision.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.