Random Article


Marvel onthult de nieuwe Battleworld van Secret Wars 2015

 


1
Posted 06/11/2014 by

Na bijna een maand lang vol cryptische teasers, heeft Marvel eindelijk onthuld waar alles om draait. Zoals verwacht, maakten de teasers deel uit van het nieuwe Secret Wars-event door Jonathan Hickman en Esad Ribic. De eerste week van teasers vind je hier, een overzicht van de tweede week kan je in dit artikel terugvinden en hier vind je de derde week. Verschillende van deze parallelle universa en tijdlijnen zullen op een hoop worden gesmeten en een nieuwe Battleworld vormen.

In het originele Secret Wars-event uit 1984, creëerde het opperwezen de Beyonder een eerste Battleworld uit stukken van verschillende planeten. Deze nieuwe Battleworld wordt ietsje groter en zal bestaan uit stukken van verschillende realiteiten. De wereld zal gevormd worden dankzij de gebeurtenissen van de Time Runs Out-verhaallijn in New Avengers en Avengers. Tal van verschillende versies van gekende Marvel-superhelden en -superschurken zullen het op Battleworld met elkaar uitvechten in wat Marvel’s grootste event ooit belooft te worden.

De opzet hiervan is nagenoeg hetzelfde als Convergence, het zopas aangekondigde DC Comics-event dat in april 2015 van start gaat. 2015 zal dus het jaar van de multiversa van de Big Two worden…

4149198-secret+wars

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Ctulu

    Copy paste en rinse en repeat …. Kunnen ze eigenlijk nog ‘nieuwe’ verhalen vertellen? Zolang het maar goedvertelde verhalen zijn zeker?

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.