Random Article


Angela gaat solo in Asgard’s Assassin

 


1
Posted 05/11/2014 by

Op het einde van Marvel‘s Age of Ultron kwam Angela het Marvel-universum binnenzeilen. Wie was deze roodharige krijgster en deugde ze wel? In het begin moesten het Marvel-universum en Angela, voor het eerst voorgesteld in Spawn, een beetje aan elkaar wennen. Maar sinds Original Sin: Thor & Loki –The Tenth Realm heeft ze een eigen plek gekregen. De roodharige furie is namelijk de dochter van oppergod Odin.

Hoe zat deze vork in de steel? In een ver verleden was Asgard in oorlog met een tiende rijk genaamd Heven. Tijdens deze oorlog werd Angela (die nog een baby was) ‘gedood’ en als straf verbande Odin Heven uit de rij van dimensies die door Asgard worden overzien. Odin besloot dit gebeuren voor zich te houden, maar The Watcher had alles gezien. Toen zijn ogen werden gestolen in Original Sin en Thor kennis kreeg van de inhoud werd zijn wereld overhoop gehaald. Maar wat te denken van Angela? Zij had niet alleen de oorlog met Asgard overleefd maar bleek ook gevormd te zijn met de gedachte dat ze haar eigen volk moest haten.

In Angela: Asgard’s Assassin draait alles om Angela. Ze is verbannen uit Heven en wil met Asgard niets te maken hebben. Angela wil een nieuwe kans, een schone lei. En ze zal afrekenen met eenieder die dit van haar af wil nemen. Maar ze heeft iets wat zowel Asgard als Heven interesseert. En wat zullen deze doen om dit van haar af te nemen?

De eerste issue van Angela: Asgard’s Assassin ligt in december in de winkel. Haar reizen zullen worden opgetekend door Phil Jimenez (Wonder Woman, The Invisibles) en Stephanie Hans (Storm). De woorden komen van Kieron Gillen (Uber) en Marguerite Bennett (Sleepy Hollow).

Angela_Asgard's_Assassin_1_Preview_1Angela_Asgard's_Assassin_1_Preview_2

Angela_Asgard's_Assassin_1_Preview_3

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Ctulu

    Alleen al Stéphanie’s Covers zijn voor mij voldoende redenen om deze reeks een kans te geven. Hopelijk gaat het een stabiel Art team blijven!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.