Random Article


Mark Millar stelt fans teleur met Jupiter’s Legacy prequel

 


0
Posted 21/10/2014 by

Nog geen week geleden vertelden we over de nieuwe teaser van Mark Millar (Wanted, Kick-Ass). Op zijn forum sprak hij over een nieuw project in de vorm van een tiendelige miniserie en plaatste daar een pagina bij. De serie zou inhaken op een reeks die hij al eens had geschreven en getekend worden door een tekenaar met wie hij al eens werkte. Een artiest die door hem wordt beschreven als ‘The gift that keeps on giving’.

Fans bekeken de pagina, meenden de stijl van Dave Johnson (The Demon, Fables) te herkennen evenals Clark Kent en Lois Lane en dachten aan een sequel op DC’s populaire Superman: Red Son. Helaas is dat verkeerd gedacht.

Millar maakte bekend dat zijn nieuwe comic een prequel zal worden op Jupiter’s Legacy. Een comic die op het moment van schrijven nog altijd niet is voltooid vanwege het trage werktempo van tekenaar Frank Quitely (WE3, All-Star Superman).

De prequel staat gepland voor april 2015. De comic zal worden getekend door Wilfredo Torres (Batman’66, Creepy). Millar heeft niet eerder met hem samengewerkt, maar met zijn opmerking over ‘the gift’ doelde hij op Quitely. Hij zal namelijk de covers tekenen. Het verhaal zal handelen over de jeugdjaren van The Utopian en Lady Liberty, twee van de hoofdrolspelers uit Jupiter’s Legacy.

De vraag is alleen welke comic eerder zal worden afgerond, Jupiter’s Legacy of diens prequel?

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.