Random Article


Batman’s nieuwe Robin onthuld…

 


0
Posted 21/10/2014 by

Spoiler warning! (maar niet heus)

De dood betekent al even niets meer in superheldencomics. Iets langer dan een jaar na zijn tragische “dood” in Batman Incorporated #8, zal Damian Wayne – de zoon van Batman en diens jongste Robin – terugkeren tot het land der levenden. De Robin Rises-verhaallijn is al even aan de gang in de pagina’s van DC‘s Batman and Robin-reeks en nu hebben makers Peter Tomasi en Patrick Gleason de cover vrijgegeven voor deel #38.

Batman trok naar het helse Apokolips om zijn zoon terug te halen, maar Damian is niet meer hetzelfde. Hij zal immers de eerste Robin worden met werkelijke superkrachten, waarvan hij zijn onkwetsbaarheid al tentoonstelt op de cover van Batman and Robin #38. De comic ligt in januari 2015 in de winkelrekken.

Batman-Robin-38

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.