Random Article


Spider-Gwen en Silk krijgen ongoing series

 


0
Posted 18/10/2014 by

Het voorbije weekend werd de New York Comic Con gehouden. Marvel had tijdens het Spider-Verse panel goed nieuws voor de fans van alles wat met ‘s werelds populairste webspinner heeft te maken. Spider-Woman en Silk krijgen elk een eigen ongoing serie.

In september bespraken we het debuut van Gwen Stacy als Spider-Woman in Edge of Spider-Verse #2. Ze is afkomstig uit een alternatief universum en wordt deels gemotiveerd door de tragische dood van haar vriendje Peter Parker. Parker stierf toen hij een poging deed om op zijn beurt spinnenkrachten te krijgen. Gwen wordt gerekruteerd voor een deelname aan het grote Spider-Verse event in november en uit dit nieuwtje kunnen we dus opmaken dat ze heelhuids uit de strijd zal komen.

Jason Latour (Winter Soldier) en Robbi Rodriguez (Frankie Get Your Gun) mogen Gwen’s avonturen voortzetten in haar eigen serie. Ze heeft haar eigen versie te horen gekregen van de With great power comes great responsability speech en zal dit moeten passen in haar leven. Het knokwerk wordt ook niet vergeten. In de eerste drie issues van deze reeks werkt ze samen met een andere debutante: Silk.

Silk is een wat ander verhaal. In The Amazing Spider-Man #4, een Original Sin tie-in, bleek dat Peter Parker indertijd niet de enige was die door een radioactieve spin was gebeten. Sterker nog, Cindy Moon werd door exact dezelfde spin gebeten en kreeg eveneens spinnenkrachten waar ze een eigen invulling aan gaf. Ze heeft jarenlang opgesloten gezeten en krijgt in haar eigen serie de gelegenheid om te acclimatiseren in een wereld welke voor een deel onbekend voor haar is. Haar comic wordt gemaakt door Robbie Thompson (Supernatural) en Stacey Lee (New Warriors).

Beide reeksen debuteren in februari 2015.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.