Random Article


Lady Death verhuist in 2015 naar Coffin Comics

 


0
Posted 17/10/2014 by

LadyDeathBoundlessLady Death, de witte dame des doods, zal nogmaals van uitgever veranderen. Brian Pulido, bezieler-bedenker-schrijver van Lady Death, liet weten dat hij met Avatar Press een overeenkomst heeft dat de rechten van het personage terug naar hem vloeien.

Brian Pulido heeft met Coffin Comics een nieuwe thuishaven voor Lady Death opgericht. Onder deze vlag zullen nieuwe verhalen van Lady Death uitkomen, alsook een nieuwe uitgebreide magische wereld met nieuwe personages. Of het gaat over een volledig nieuwe start of een voortzetting van de Avatar-verhalen voorlopig is niet geweten.

Lady Death is het enige personage waar Brian Pulido nog de rechten op heeft vanuit zijn Chaos! Comics-periode. Chaos! Comics en de gekende personages zoals Evil Ernie, Chastity en Purgatori zijn in handen van Dynamite Entertainment. Dynamite is de laatste maanden druk aan het werk om het Chaos! Comics universum te doen herrijzen.

Voor Lady Death is het de zoveelste verandering van uitgeverij. Ze zag het levenslicht in Evil Ernie #1 bij Eternity Comics in 1991 en verhuisde dan naar Brian Pulido’s Chaos! Comics waar ze haar hoogdagen beleefde. In 2002 was Chaos! Comics bankroet en Brian Pulido verkocht alle personage’s behalve Lady Death. In de volgende jaren heeft hij haar meerdere keren opnieuw uitgevonden, telkens bij een nieuwe uitgeverij. Zo vond je haar bij onder andere CrossGen comics, Avatar Press en dan Avatar’s submerk Boundless Comics.

Coffin_Horizontal

In 2015 zal Brian Pulido het nogmaals proberen maar nu terug in eigen beheer. Hopelijk verkrijgt Lady Death nu een eeuwig leven bij Coffin Comics.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.