Random Article


Marvel teaset “No More Mutants” event

 


1
Posted 15/10/2014 by

no more mutants oktTijdens de New York Comic Con is er ook een apart gedeelte waarin de uitgeverijen alvast aan de winkeliers vertellen wat ze kunnen verwachten. Tijdens een panel gaf de uitgever een nieuw event vrij getiteld “No More Mutants”, dat staat gepland voor januari 2015.

Een aantal weken geleden was er een Comic Con in Phoenix waar X-Men-veteraan Chris claremont tijdens een panel vertelde dat Marvel het scheppen van nieuwe mutanten sterk ontmoedigd. Dit omdat nieuwe mutanten gebruikt kunnen worden door filmstudio Fox voor X-Men-gerelateerde films. Deze studio heeft immers de filmrechten van het X-universum in beheer.

Dit leidde vrijwel meteen tot speculatie onder de fans. Zou dit nieuwe event betekenen dat de X-Men nog meer worden gemarginaliseerd? Inmiddels is het immers al bevestigd dat de Fantastic Four, waarvan de filmrechten ook in het bezit zijn van Fox, geen eigen reeks meer zullen hebben. In 2015 is het tien jaar geleden dat de Scarlet Witch – op de teaser afgebeeld met haar tweelingbroer Quicksilver – dezelfde woorden uitsprak als afsluiter van House of M en daarmee effectief bijna elke mutant in het Marvel-universum zijn/haar krachten ontnam.

Marvel-redacteur Mike Marts wist de fans enigszins gerust te stellen. No More Mutants is een Avengers-verhaal dat voort zal komen uit Axis.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Ctulu

    Blijkt een relaunch fan Uncanny Avengers te zijn :)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.