Random Article


Thanos Vs Hulk komt eraan, geschreven en getekend door Jim Starlin

 


1
Posted 13/09/2014 by

thanos-v-hulkSinds Thanos de Mad Titan op het einde van The Avengers-film verscheen en het succes van Guardians of the Galaxy, is schrijver/artiest Jim Starlin terug hot property bij Marvel. De man was immers in de jaren 70 en 80 verantwoordelijk voor de uitbreiding van de kosmische kant van het Marvel-universum. Na de recente Thanos Annual en de graphic novel Thanos: The Infinity Revelation keert hij binnenkort terug naar zijn favoriete creatie in een vierdelige miniserie.

Thanos Vs Hulk – of Hulk Vs Thanos, de uiteindelijke titel moet nog officieel bekendgemaakt worden – plaatst alweer de Mad Titan tegenover de groene gigant, in een gevecht dat van de aarde, naar het intergalactische café Starlin’s Bar, de Negative Zone en terug gaat. Naast Bruce Banner/Hulk en Thanos zijn er rollen weggelegd voor Pip The Troll en Annihilus, heerser van de Negative Zone, dewelke de groene gigant voor zijn eigen plannetjes wil gebruiken. Het verhaal speelt zich af voor The Infinity Revelation en tijdens de recente Indestructible Hulk-run onder Marvel NOW!, waardoor we ook gastoptredens van Iron Man en S.H.I.E.L.D. mogen verwachten.

Thanos Vs Hulk telt vier delen, wordt geschreven en getekend door Starlin en gaat van start in december. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Starlin het verhaal in de Savage Hulk-reeks maakte, maar het ding kreeg een upgrade tot aparte miniserie.

thanosvhulk2

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Ctulu

    Oh yes! Mijn geld zet ik in op Thanos! xD

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.