Random Article


Officiële covers voor Captain America #25

 


0
Posted 12/09/2014 by

Eerder meldden we jullie al dat de rol van Captain America zou worden overgenomen in Marvel‘s Captain America #25. Niet langer zal patriot Steve Rogers, maar wel zijn kompaan Sam “The Falcon” Wilson de mantel van de Star Spangled Avenger tijdelijk op zich nemen. Onlangs stuurde Marvel de officiële covers van Captain America #25 de wereld in.

CapAm25Cover

De comic zal extra dik zijn en dus het eerste optreden bevatten van Captain “Wilson” America (zijn eerdere optreden als Cap in Captain America: The Sentinel of Liberty #8-9 eind jaren 90 niet meegeteld). Het einde van de Dimension Z-verhaallijn en de aankondiging van de nieuwe Sentinel of Liberty worden verzorgd door schrijver Rick Remender en artiest Carlos Pacheco. Hoewel dit het einde is van deze run van Captain America, moeten we zeker niet ongerust zijn. In november wordt de reeks al opgevolgd door All-New Captain America #1.

Captain America #25 bij Archonia.com

All-New Captain America #1 bij Archonia.com

Cap25McNivenVar

De Steve McNiven-variant voor Captain America #25

Cap25HughesVar

De Adam Hughes-variant

Cap25DeadpoolVar

De Deadpool-variant

Cap25HasbroVar

De Hasbro-variant

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.