Random Article


BOOM! Studios strikt Nieuwe Comics van Mark Waid en Frank Cho

 


0
Posted 09/09/2014 by

Enkele weken geleden berichtte we al over de nieuwe creator-owned comics van Frank Cho (Liberty Meadows, New Avengers).De tekenaar had voor zichzelf al een planning gemaakt over welke reeksen of comics hij in de komende jaren zou willen publiceren. BOOM! Studios maakte het voorbije weekend bekend dat ze onderdak zullen bieden aan Skybourne. De comic zal vanaf de herfst van 2015 bij de uitgever verschijnen.

De andere comic draagt nog geen titel, maar zal worden gemaakt door Mark Waid (Daredevil, Indestructible Hulk) en J.G. Jones (Before Watchmen: Comedian, Wanted). Waid en Jones schrijven samen het verhaal, waarbij de laatste het tekenwerk voor zijn rekening zal nemen. Iets wat trouwe bezoekers van de site wisten aangezien hij er al over sprak in het interview dat we met de man hadden op F.A.C.T.S. 2013. Kijkend naar de plaatjes intrigeert het wel. Het ziet er heel onschuldig uit. Toch noemen beide heren het een controversieel project waar menig uitgever de vingers niet aan wil branden.

Deze comic zal ergens in 2015 verschijnen. Wanneer er meer bekend over deze titels dan lezen jullie het hier…

Test003-b2765Test001-922be

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.