Random Article


DC kondigt New 52 Secret Six aan, geschreven door Gail Simone

 


0
Posted 08/09/2014 by

Het is dan eindelijk officieel, er komt een New 52-versie van de populaire DC-comic Secret Six, opnieuw geschreven door Gail Simone (Red Sonja, Batgirl). De nieuwe reeks zal als leden Catman bevatten (die al aanwezig was in de pre-New 52 versie van de serie) en Black Alice, een magisch personage dewelke Simone gecreëerd heeft tijdens haar run op Birds of Prey. Naast deze twee zullen er zich ook nog vier voorlopig onbekenden bij de groep vervoegen. Op de cover kan men al een personage zien die eruit ziet als een Talon, afkomstig uit het Court of Owlsverhaal in de Batman-reeks. Dit personage zou mogelijk de Talon Strix kunnen zijn die Simone gecreëerd heeft voor haar Batgirl Night of the Owls tie-in issue.

De eerste verschijning van de Secret Six was in 1968 in een zevendelige serie gecreëerd door schrijver E.Nelson Bridwel en tekenaar Frank Springer. Het team voerde allerlei clandestiene missies uit onder leiding van de mysterieuze Mockingbird. De identiteit van de originele Mockingbird bleef onbekend in de originele serie, pas later werd het personage geïdentificeerd als August Duran. De meest recente versie van de reeks werd geïntroduceerd in 2008 met als schrijfster Gail Simone en bestond uit de villains Catman, Deadshot, Cheshire, Ragdoll, Scandal Savage, Bane en een Para-DemonOok dit team stond onder leiding van Mockingbird, maar dit keer was het Suicide Squad-leidster Amanda Waller die de orders gaf. De reeks was een kritisch succes en kreeg veel bijval door de zwarte humor en de onderlinge interacties tussen de nogal “gestoorde” personages.

De nieuwe Secret Six #1 is vanaf december verkrijgbaar.

secretsixcover1 (1)

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.