Random Article


Cyborg Vs Shazam in nieuwe Justice League videogame variant cover

 


0
Posted 08/09/2014 by

DC’s Chief Creative Officer Geoff Johns (Justice League, Green Lantern) liet via zijn Twitter een nieuwe Justice League variant cover op de wereld los. Hierin zien we Cyborg en Shazam een DC Comics fighting game spelen. Wetenschap versus magie dus, maar het is duidelijk dat Cyborg en zijn manipulatie over machines de bovenhand halen wanneer het op het spelen van videogames aankomt…

Voor welk nummer van Justice League de variant cover is, is nog niet geweten. Voorlopig is het ook nog niet duidelijk of de cover deel uitmaakt van een nieuw videogame variant cover initiatief, zoals DC’s eerdere selfie– , LEGO-en bombshell-covers.

JusticeVariant

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.